AndreisWeb službeni fotograf usluge Google Street View Trusted Photographer – Korčula

objavljeno u: Istaknuto, Novosti | 0

AndreisWeb prvi nosi službenu certifikaciju fotografa usluge Google Street View Trusted Photographer za otok Korčulu. Kombinirajući naše dugogodišnje iskustvo u fotografiranju apartmana za potrebe oglašavanja smještaja, iskustvo u korištenju Googleovih proizvoda i konstantnoj prilagodbi Googleovim visokim standardima, držimo korak s tehnologijama i povoljno nudimo snimanja koja će zasigurno poboljšati privlačnost vašeg objekta.

andreisweb street-vew trusted virtualna setnja

U ovom blogu izdvojili bismo ponudu fotografiranja u 360 stupnjeva za prijavu na Google Street View servis, što se naziva virtualna šetnja ili virtualni obilazak objekta. Objekt se tada može virtualno „posjetiti“, odnosno pregledati kao da ste zaista u tom prostoru, što je pogotovo zanimljivo potencijalnim gostima koji su u potrazi za apartmanom, vilom ili kućom za odmor i zanima ih imati što bolji uvid u objekt.

andreisweb street view google korcula

Prema podatcima iz Googlea, postavljanje virtualnog obilaska na Street View dvostruko povećava interes za objekt. Također, ono omogućuje bolje pozicioniranje na Google tražilici i na ostalim Googleovim proizvodima, a moguće ih je postaviti i na vašu web ili facebook stranicu.

Kako funkcionira? Pretraživanjem preko aplikacija Google Street View ili Google Maps na mobitelu ili računalu potencijalni gost pregledava kako izgleda mjesto i krajolik kojeg planira posjetiti (o ovoj usluzi smo već pisali 2013. na našem blogu na korcula-larus: https://www.korcula-larus.com/google-street-view-on-the-island-of-korcula/)

Dok pregledava krajolik gost preko nove Googleove usluge unutar Street View-a dobija informaciju koji objekti se mogu virtualno posjetiti. Od takvih radova koje smo napravili ovo ljeto, kao primjer izdvajamo apartmane Villa Silva:

Također, ista usluga može biti jednako korisna i za vašu tvrtku ili poslovanje: kad se na Googleu pretražuje vaša tvrtka po imenu, u rezultatima će se prikazati slike interijera vaše tvrtke. Te slike, poput gore navedenih slika virtualnih šetnji apartmanima i ostalih objekatima za odmor, također će biti objavljene i na Google kartama i ostalim Googleovim proizvodima.

Važna napomena je da samo certificirani fotografi usluge Google Street View Trusted Photographer imaju dozvolu postavljanja virtualnog obilaska na Street View – obratite nam se s povjerenjem!