Izrada web stranica, snimanje dronom, montaža videa

objavljeno u: Novosti | 0

Završetkom ljeta (iako se još kupamo 🙂 ) prave se obračuni vezano za turističku sezonu pa bismo se i mi osvrnuli kroz istaknutije radove proteklih mjeseci, s naglaskom na našu primarnu djelatnost, a to je izrada web stranica.

Uz uobičajene narudžbe fotografiranja apartmana (vidjeti najnovije objekte na https://www.korcula-larus.com/), fotografirali smo i izradili web za dvije kuće na Korčuli koje bismo ovdje istaknuli:

Kuća za odmor Borova u uvali Borova

izrada-web-stranica-korcula

Prekrasan pogled i mirna lokacija na sjevernoj strani otoka Korčule karakteriziraju ovaj objekt koji je idealan za ljetovanje obitelji ili grupa. Web stranica predstavlja povoljno rješenje za efektnu prezentaciju objekta i profesionalno fotografiranje apartmana na Korčuli.

Villa Nadilo u Karbunima

villa-nadilo-profesionalno-fotografiranje-apartmana-na-korculi

Drugačija arhitektura objekta od uobičajenih trendova, brojni detalji u iznimno dekoriranom interijeru i lokacija u kojoj se nalazi villa bili su zanimljiv izazov prilikom snimanja i pripreme fotografija, a ovdje smo odradili i snimanje dronom – Korčula svojim prirodnim ljepotama privlači sve veći broj turista te ova vrsta fotografija i videa postaje sve popularnije rješenje za bolji vizualan dojam prilikom prezentacije nekretnine bilo za turističke bilo za osobne potrebe. Pomorska tradicija obitelji Nadilo daje specifičan karakter prostorijama.

Naša izrada web stranica uključuje i prilagodbu pregledavanju na smartphoneima, tabletima i svim ostalim uređajima. Odrađena je SEO optimizacija s raznovrsnom implementacijom ključnih riječi koje su detaljno istražene za svaki objekt i lokaciju.

Također, uz razne montaže videa turističke namjene imali smo i narudžbu iz područja mode – montaža videa i zvuka za marku muških kratkih hlača Bad Captain. To je prvi video takve tematike na kojem smo radili, što se pokazalo kao novo i zanimljivo iskustvo te se radujemo takvim projektima i u budućnosti:

Novost u našoj ponudi je i fotografiranje u 360 stupnjeva. Kako to izgleda pogledajte kod naše dugogodišnje klijentice:

360° slike i video - virtualni obilazak

Iako većinu narudžbi primamo s Korčule, djelujemo i izvan otoka – molimo javiti nam se preko kontakt formulara za ponudu!